Bezoek

Op bezoek gaan in het ziekenhuis is vaak prettig en belangrijk voor de patiënt. Het betekent dat er contact is met de buitenwereld en het biedt vaak een welkome afleiding.

Bezoekers zijn tijdens de bezoekuren van harte welkom. Het beste is om met maximaal 2 bezoekers tegelijk op bezoek te gaan bij een patiënt. Dit in verband met de rust voor de patiënt en de medepatiënten.

Contact

Contact

Een kaartje sturen naar iemand die in het HagaZiekenhuis is opgenomen? Telefoneren met een patiënt? Hier staan alle contactgegevens van de locaties van het HagaZiekenhuis bij elkaar.

Stuur een kaartje via Kaartje2go

Stuur een kaartje via Kaartje2go

Stuur gemakkelijk en snel een echte wenskaart naar een familielid of bekende in het HagaZiekenhuis. U kunt zelf het ontwerp kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Bovendien steunt u met ieder kaartje een goed doel van de HagaVrienden.

 

Bezoektijden

Bezoektijden

Voor goed herstel is rust voor patiënten van belang. Kom daarom met maximaal 2 bezoekers tegelijk en alleen gedurende de bezoektijden, tenzij anders is afgesproken met de verpleegkundige.

Voorzieningen patiënten en bezoekers

Voorzieningen patiënten en bezoekers

Een bloemetje of een tijdschrift kopen? Even een broodje eten? Zowel voor patiënten als bezoekers zijn er diverse voorzieningen om het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken.

 

Vervoer en parkeren

Vervoer en parkeren

Alle locaties van het HagaZiekenhuis zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ziekenhuis stimuleert medewerkers en patiënten om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen of per fiets te komen.

Huis- en bezoekregels

Huis- en bezoekregels

We vinden het belangrijk dat het HagaZiekenhuis een prettige en veilige plek is voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Om daar voor te zorgen gelden een aantal huis- en bezoekregels in het HagaZiekenhuis.

 

Bewegwijzering locatie Leyweg

Bewegwijzering locatie Leyweg

Hoe vindt u op locatie Leyweg uw weg naar de afdeling waar u een afspraak heeft of op bezoek gaat?

Mantelzorg in ons ziekenhuis

Mantelzorgers nemen een belangrijk deel van de zorg op zich. Soms moet degene die zij ondersteunen of verzorgen naar het ziekenhuis. Uw vertrouwde nabijheid en mantelzorgkennis kan dan zeer welkom zijn.  Wanneer de patiënt en u hiermee instemmen, werken wij tijdens deze opname dan ook graag met u samen.

 
Error parsing XSLT file: \xslt\visitingHoursBlock.xslt