Polikliniek/(dag)opname

Het HagaZiekenhuis ontvangt 510.000 patiënten per jaar voor een poliklinische behandeling. Elk jaar ondergaan ongeveer 24.500 patiënten een dagbehandeling en worden bijna 26.000 patiënten langer dan een dag opgenomen voor een behandeling of operatie.

Op deze pagina treft u algemene informatie over een bezoek aan de polikliniek. Wilt u informatie over een specifieke polikliniek of specialisme? Typ dan de naam van de polikliniek in in de zoekbalk bovenaan de pagina.

Naar de polikliniek

Naar de polikliniek

Voor een bezoek aan de polikliniek is een goede voorbereiding van belang. Lees daarom vooraf de informatie over onder meer het maken van een afspraak, welke gegevens nodig zijn bij de inschrijving in het ziekenhuis en hoe de gang van zaken is op de polikliniek.

Dagopname

Dagopname

Bij een dagopname worden patiënten 's ochtends of 's middags opgenomen en kunnen vaak in de loop van de dag weer naar huis.

 

Opname

Opname

Hoe verlopen een opname, het verblijf en ontslag in het HagaZiekenhuis? Wat is de beste voorbereiding voor een opname en wat is praktisch om mee te nemen of juist thuis te laten?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst hier voor het antwoord op de meestgestelde vragen.

 

Bevallen in het ziekenhuis

Bevallen in het ziekenhuis

Het Haga Juliana Geboortecentrum op locatie Leyweg van het HagaZiekenhuis, is hét nieuwe geboortecentrum in de regio Haaglanden. Dit centrum levert professionele, kwalitatief hoogwaardige, veilige en complete zorg voor moeder en kind.

Vervoer en parkeren

Vervoer en parkeren

Alle locaties van het HagaZiekenhuis zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ziekenhuis stimuleert medewerkers en patiënten om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen of per fiets te komen.

 

Voorzieningen patiënten en bezoekers

Voorzieningen patiënten en bezoekers

Een bloemetje of een tijdschrift kopen? Even een broodje eten? Zowel voor patiënten als bezoekers zijn er diverse voorzieningen om het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken.

Goed om te weten

Goed om te weten

Hoe lang zijn de wachttijden voor behandelingen? Wordt een behandeling vergoed? Wat zijn de rechten en plichten van de patiënt? Waar kunnen suggesties of klachten worden neergelegd?

 

Wachttijden

Wachttijden

Hoe lang duurt het voordat u terecht kunt bij een van onze poliklinieken voor een eerste afspraak? Of een onderzoek of behandeling kunt ondergaan in ons ziekenhuis? Lees meer over de wachttijden van het HagaZiekenhuis en het Juliana Kinderziekenhuis.

Huis- en bezoekregels

Huis- en bezoekregels

We vinden het belangrijk dat het HagaZiekenhuis een prettige en veilige plek is voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Om daar voor te zorgen gelden een aantal huis- en bezoekregels in het HagaZiekenhuis.

 

Bewegwijzering locatie Leyweg

Bewegwijzering locatie Leyweg

Hoe vindt u op locatie Leyweg uw weg naar de afdeling waar u een afspraak heeft of op bezoek gaat?

Haga patiëntenportaal

Haga patiëntenportaal

Op MijnHaga, het patiëntportaal van het HagaZiekenhuis, kunt u afspraken maken of wijzigen, vragenlijsten voor uw bezoek aan het ziekenhuis invullen en een verwijzing via ZorgDomein inplannen.

 
Error parsing XSLT file: \xslt\visitingHoursBlock.xslt